پیامهای سلامتی برای هم نوعان در سراسر دنیا سایت تخصصی سلامت-چنانجه مایل به ازدواج دایم یاموقت هستید به وبسایتsegheh110.blogfa.comمراجعه نمایید درباره وبلاگ به وبلاگ من خوش آمدید آخرین مطالب نويسندگان پنج شنبه 29 فروردين 1391برچسب:, :: 1:14 :: نويسنده : عبدولله
تاثير كلمات احساسي در كنترل اضطراب
ايسنا :متخصصين مغز و اعصاب درصدد فهم چيزي هستند که شاعران، نويسندگان و هنرمندان مدتهاست با آن آشنايي دارند؛ زماني که احساسات با کلمات ميآميزند، قسمتهايي از مغز که در پروسه کنترل عاطفي نقش دارند فعال شده و در نتيجه منجر به كنترل پريشاني و اضطراب ميگردند. متيو ليبرمن از دانشگاه کاليفرنيا در نشست اخير انجمن پيشرفت علم در شيکاگو در اين باره گفت: اين مساله يک يافته کاملا تثبيت شده است، اما در مورد علت آن اطلاعي در دست نداريم. ليبرمن تکنولوژي fMRIرا در خصوص مطالعه مغز مورد استفاده قرار ميدهد تا فعال شدن قسمتهاي مختلف مغز را نشان دهد. يافتههاي ليبرمن مبتني بر روند مطالعاتي است که در آن افراد در اين دستگاه قرار ميگيرند و تصاوير مهيجي به مانند صورتکهاي عصباني يا ترسناک را نگاه مي کنند و با ديدن تصاوير، دکمههاي مربوط به لغات بيانگر احساسشان نسبت به تصاوير را فشار ميدهند و هنگاميکه اين افراد از اين طريق احساس خود را در قالب کلمات بيان مي کنند دانشمندان متوجه فعاليت فزاينده در قسمت کورتکس پيشامغزي شدند؛ منطقه اي از مغز که تعديل کننده عواطف است. در عين حال پژوهشگران متوجه کاهش فعاليت بادامه مغز «amygdala» شدند؛ قسمتي از مغز که وظيفه پردازش احساسات در خصوص عواطفي نظير ترس، خشم و پرخاشگري را بر عهده دارد. ليبرمن معتقد است که اين مساله ميتواند توجيه کننده اقدام جوانان و ديگر افراد در زماني باشد که به دليل احساس ناراحتي قلم و کاغذ بر ميدارند و احساسات خود را به رشته تحرير در ميآورند و يا اينکه چگونه افراد خاطرات روزانه خود را نوشته و يا به نگارش ترانه مي پردازند. گفتني است، ليبرمن مطالعاتي را در دست انجام دارد تا با استفاده از آن به افرادي که از عنکبوت ميترسند و يا از اختلالات مربوط به اضطراب رنج مي برند کمک کند. پنج شنبه 29 فروردين 1391برچسب:, :: 1:14 :: نويسنده : عبدولله
اين پزشكان در مطالعات خود شرايط 16 داوطلب را دنبال كردند كه در جلسات كاهش استرس با كمك تمرينات تمركز ذهني شركت كرده بودند. هشت هفته بعد، اسكنهاي ام آر آي از مغز اين شركت كنندگان نشان داد كه ميزان تراكم ماده خاكستري در نواحي از مغز اين اشخاص كه با يادگيري، حافظه، احساس همدردي و محبت و احساس تعادل احساسي در ارتباط است در مقايسه با گروه كنترل به ميزان قابل توجهي رشد كرده و افزايش پيدا كرده است.
روزنامه واشنگتن پست، تمريناتي كه اين افراد انجام ميدادند شامل تمرينات آرام سازي (رلكسيشن) و حركات كششي ساده حدود 30 دقيقه در روز بود.
دكتر سارا لازا كارشناس رواشناسي در دانشكده پزشكي هاروارد در اين باره ميگويد: ما براي اولين بار مطمئن شديم كه وقتي افراد بعد از انجام اين تمرينات اظهار ميكنند كه حالشان بهتر است و ديگر استرس ندارند، اين تغيير فقط يك اظهار لفظي نيست، بلكه واقعا دليل بيولوژيكي دارد و در بدن و مغز فرد تغيير محسوس فيزيكي ايجاد ميشود كه نتيجه آن احساس استرس كمتر و حال بهتر است.
از سوي ديگر، دكتر گري كاپلان، رييس مركز طب انسجامي كاپلان در مك لين در همين رابطه تاكيد كرد: بيماراني كه اين توصيه مبني بر انجام تمرينات مديتيشن را دنبال ميكنند، عموما كيفيت خواب بهتري دارند، كمتر احساس درد ميكنند و كمتر نيز دچار حالت اضطراب و افسردگي ميشوند. به طور كلي اين افراد احساس قويتر و بهتري از سلامتي دارند. پنج شنبه 29 فروردين 1391برچسب:, :: 1:13 :: نويسنده : عبدولله
انگور از اختلالات ذهني و افسردگي پيشگيري ميكند
مريم مراداف: در طب چيني انگور را براي تصفيه كردن خون مصرف ميكردند و همچنين معتقد بودند كه مصرف انگور استخوانها را نيرومند ميكند.
وي افزود: غربيها از انگور براي بهبود آرتروز، و روماتيسم استفاده ميكردند و توصيه شده است كه براي مشكلات مزمن ادراري 200 گرم و مشكلات حاد ادراري 400 گرم انگور در روز مصرف كنند. آب انگور اثرات مفيدي بر بيماريهاي كبدي مانند يرقان و هپاتيت دارد. انگور غني از پتاسيم است كه موجب كاهش فشار خون ميشود.
مراداف گفت: كمبود پتاسيم منجر به اختلالات ذهني و افسردگي افراد ميشود و افراد سالمند كه تمايل به مصرف كم ميوه و سبزي دارند و احتمال بروز اختلالات ذهني در آنها زياد است، ميتوانند با مصرف انگور نياز بدن خود را به پتاسيم تأمين كنند. پنج شنبه 29 فروردين 1391برچسب:, :: 1:12 :: نويسنده : عبدولله
اين واژه به معناي ناديده گرفتن كاستيها، انتقاد نكردن و عدم تلاش در جهت بهبود آنها نيست، بلكه به معناي ديدن واقعيت و برنامهريزي دقيق، هدفمند و اميدوارانه براي تغيير آن است. معمولا افراد مثبتانديش در يك موقعيت ثابت ارتباطي، بيشترين لذت را ميبرند و اثربخشترين ارتباط را برقرار ميكنند.
مثبتانديشان چشم و گوش و حواس خود را در راستاي خوبيها، حسنها، نقاط قوت، زيباييها، تواناييها، تشويقها و پيدا كردن راهحلها به كار ميگيرند. اين افراد اميدوار به آينده، پرتلاش، خلاق، فعال و شاد، پرانرژي و حمايتكنندهاند، برخلاف افراد منفينگر كه تمام حواس خود را در راستاي اشكالات، ايرادها، كاستيها و ضعفها به كار ميگيرند و منفعل، غمگين، بدبين، شكاك، دو دل، كمانرژي و افسردهاند. افراد منفي هيچگاه نميتوانند ارتباط موثري با ديگران برقرار كنند و از ارتباطشان لذت ببرند.
افكار منفي را حذف كنيد
نخستين گام در دستيابي به قدرت تفكر مثبت، درك صحيح افكار منفي و آموختن شيوه حذف آنهاست. اگر پيوسته در ذهن خود افكار منفي را بپرورانيد، قطعا از طول عمرتان كاسته ميشود، روابطتان با ديگران توام با هراس خواهد بود و بر مشكلاتتان اضافه ميشود. علاوه بر اين، نشاط را در پديدههاي پيرامونتان درك نخواهيد كرد. تفكر منفي، منفيبافي را تقويت ميكند و بر دشواريهاي زندگي ميافزايد. از طرفي آلودگيهاي فكري كه از كاربرد ناشيانه احساسات نشات ميگيرد، احساس ناخوشي و افسردگي را در ما ايجاد ميكنند. ما براي دور شدن از افكار منفي، بايد بياموزيم كه چگونه اين افكار آلوده را از ذهن و جسم خود پاك كنيم و نيروهاي تفكر مثبت را از آنها بيرون بكشيم.
به طور كلي 8 نوع آلودگي فكري متداول وجود دارد كه بر همه انسانها تاثير ميگذارد. اين آلودگيها شامل غبطه، حسد، طمع، خشم، شهوت، خودپسندي، افكار و اعمال نسنجيده و خودخواهي است. اين آلودگيها موجب پيدايش انواع افسردگيها ميشود كه بر سلامت جسمي، احساسي و معنوي ما تاثير منفي ميگذارد. اگر اين آلودگيها را به طور دائم تجربه كنيم، فعاليتهاي مغزمان تحت تاثير آنها قرار ميگيرد. اين هشت آلودگي فكري، مسيرهايي ميان ذهن و جسم پديد ميآورند كه زيانبار است. ميتوانند رنج، بدشانسي و بيماريهاي جسمي و رواني را پديد آورند. براي پيدا كردن منشأ هر بيماري جسمي و رواني لازم است به اين آلودگيهاي فكري توجه كنيم. اگر بتوانيم نيروهاي منفي نهفته در مشكلاتمان را بشناسيم، قادر خواهيم بود آن را تغيير دهيم.
يكي از مهمترين اين آلودگيها، غبطه ميباشد. غبطه ميتواند در بسياري از ارتباطات انساني وجود داشته باشد از شادماني و نشاط بكاهد و موجب بيماري در 2 نفر شود؛ هم كسي كه غبطه ميخورد و هم شخصي كه مورد غبطه است. وقتي احساس غبطه ميكنيم حس شادي و ارتباط با ديگران را از دست ميدهيم.
غبطه براي انسان سازنده و مثبت نيست، بلكه او را غمگين ميكند. افرادي كه درگير اين احساس مخرب هستند، بسختي نصايح ديگران را ميپذيرند يا از اشتباهات خود درس ميگيرند.
معاشرت با افراد منفي را كم كنيد
اين كه شما با چه كساني معاشرت ميكنيد از اهميت زيادي برخوردار است. وقتي در كنار افراد مثبت هستيد طبيعتا شادمانتر ميشويد و بر رضايت خاطرتان افزوده ميشود. اما زماني كه با اشخاص منفي وقت صرف ميكنيد، احساس گرفتگي، تنش، تشويش، ناراحتي و بيماري ميكنيد. زماني كه در كنار افرادي قرار ميگيريد كه به شما استرس ميدهند، آنان آدرنالين را در خون شما سرازير ميكنند و شما تحت تاثير آن مشوش و گرفته ميشويد هم چنين افزايش هورمون استرس كورتيزول، نورونهاي مغزي را با دشواري روبهرو ميكند.
طي سالها، افرادي معتقد بودهاند زندگي با كساني كه از اسكيزوفرني، اختلال دوقطبي، افسردگي، اختلال وحشت، اختلال كمبود توجه يا اختلال شخصيت فردي رنج ميبرند روي سلامتي جسماني و احساس آنها تاثير منفي داشته است. ما بايد خود را طوري تربيت كنيم كه افراد منفي را از زندگيمان دور سازيم. معمولا ما فراموش ميكنيم كه تحت تاثير افرادي كه با آنها كار ميكنيم، رابطه اجتماعي داريم و وقتمان را با آنها ميگذرانيم، هستيم. راهحل اين موضوع بسيار ساده است. خود را با آن دسته افرادي كه دوست داريد مانند آنها باشيد، احاطه كنيد. روانشناسان ثابت كردهاند كه حتي معاشرت عادي، با افراد خردهگير و عبوس براي خراب كردن همه فرصتهاي موفقيتهايمان كافي خواهد بود.
تا جايي كه تجربيات نشان ميدهد يكي از نشانههاي اشخاص ناخشنود و ناراضي اين است كه آنها با اشخاص منفي معاشرت ميكنند. اشخاصي كه آنها را تحقير ميكنند، به قابليتهايشان اعتماد ندارند، اهدافشان را دستكم ميگيرند و طوري با آنها رفتار ميكنند كه انگار هرگز به جايي نخواهند رسيد. از طرفي معمولا كساني كه در محيطهاي منفي بزرگ ميشوند، اغلب منفي رشد ميكنند و به اين محيط منفي و منفي بودن عادت ميكنند و با آن كه عجيب به نظر ميرسد با اين وضع راحتتر هم هستند. اين چيزي است كه مغز آنها ميشناسد.
براي مثال اگر يك والد فاقد احساس امنيت خاطر براي اين كه خود به احساس بهتري برسد مرتب فرزندش را تحقير ميكند، اين فرزند زماني كه بزرگ ميشود احساس ميكند كه موجود ارزشمندي نيست و بايد با كساني بجوشد و زندگي كند كه به او احساس خوب بودن ميدهند يا كودكاني كه شاهد مشاجره دائم پدر و مادر خود هستند به اين نتيجه ميرسند كه اصلا رابطه زناشويي ذاتا مسالهساز است. خود آنها هم وقتي ازدواج ميكنند انتظار چنين رابطهاي را با فرزندان خود دارند، پس روابط گذشته روي روابط حال حاضر تاثير ميگذارند. اگر روابط گذشته فرد مملو از منفيبيني بود اين امكان وجود دارد كه در آينده هم خود را در شرايط منفي احساس كند، فراموش نكنيم ما به اطرافيان خود ياد ميدهيم كه چگونه برخوردي با ما داشته باشند.
اگر با اعمال و رفتار خود به آنها بياموزيم كه بايد به ما احترام بگذارند، آنها يا با ما محترمانه رفتار ميكنند يا ما آنها را از زندگي خود دور ميكنيم. اگر به آنها ياد بدهيم كه حرفها و نظرات منفيشان را ميپذيريم يا بدرفتاريهاي كلامي و جسماني آنها را تحمل ميكنيم، ممكن است به بدرفتاريهاي خود با ما ادامه دهند. پس به اساس رابطه خود با ديگران فكر كنيد، اگر اشخاص منفي پيرامونتان نخواهند يا نتوانند كه تغيير كنند، از زماني كه با آنها ميگذرانيد، بكاهيد. اگر قادر نيستيد روابط خود را با افراد منفي در اطرافتان قطع كنيد سعي كنيد از آنها تا اندازهاي دوري كنيد.
شما مجبور نيستيد كه با اين افراد منفي بيش از اندازه وقت صرف كنيد در عوض بهتر است با كساني وقت خود را بگذرانيد كه روحيه شما را بهتر ميكنند. شما نيازمند آن هستيد كه روابط جديد و مثبتي ايجاد كنيد، پس وقتي كسي به زندگي شما چيز خوبي اضافه ميكند، مراقب حفظ آن رابطه باشيد و در تداوم آن بكوشيد.
تعادل لازمه مثبتانديشي
اگر انسان، تعادل ميان اجزاي گوناگون زندگي خود را از دست دهد، دچار بيماري و اندوه ميشود. بدرفتاري با خود، آزار رساندن به جسم، انجام كاري كه دوست ندارند، ادامه روابط ناخوشايند و غذاي نامناسب خوردن ميتواند تاثير ناگواري بر سلامت شما بگذارد، اين مساله بسيار مهم است كه پيشگيري، شامل قوانيني سخت و انعطافناپذير نيست كه حتما بايد انجام شود، بلكه به معناي شناخت خود، نيازهاي جسمي و فكري و همچنين شيوه زندگي متناسب با شماست.
عوامل مهم در يك زندگي متعادل، تفريح كردن، خوردن غذاي مناسب، خواب كافي، ورزش منظم و روزانه، دوست داشتن و احساس دوست داشته شدن و انجام كار مورد علاقه است.
اگر ميخواهيد روحيه خود را تقويت كنيد، تحرك داشته باشيد. تمرين و ورزش سلامتي به همراه دارند تمرينهاي ورزشي كمك ميكنند تا بتوانيد با استرس و فشار رواني مقابله كنيد. ورزش همچنين توليد مواد شيميايي مغز را كه باعث سرخوشي ميشوند، افزايش ميدهد، پس يك رژيم ورزشي را در پيش بگيريد كه بتوانيد از آن لذت ببريد و قدرت ادامه دادن آن را هم داشته باشيد. همچنين سعي كنيد كه خواب خوب داشته باشيد چراكه اشكال در خوابيدن، نشانه وجود مشكلي در مثبتانديشي است.
بيخوابي موجب آشفتگي رواني، فشار و استرس و افسردگي ميشود. تا حد امكان ساعات مشخص و معيني را براي خواب و بيداري خود معين كنيد و آن را به طور منظم رعايت كنيد. مثبت بودن با وجود فشار و استرس نيز بسيار مشكل است، براي كم كردن از سطح فشار و استرس در خود بلافاصله پس از احساس فشار به انجام كار عملي بپردازيد. به هر تقاضاي غيرمنطقي كه از شما ميشود «نه» بگوييد. سعي كنيد مشكلات زندگي را طبقهبندي كنيد، براي استراحت يا انجام كارهاي غيرضروري زمانهاي مناسبي را در نظر بگيريد. در ضمن بررسي كنيد و ببينيد كه چه مواقعي فشارها، ناشي از احساس بيمصرفي يا خستگي هستند.
تغذيه و تاثير آن بر مثبتگرايي
اين گفته كه «عقل سالم در بدن سالم است» كاملا درست است. عواطف و احساسات شما رابطه بسيار نزديكي با آنچه ميخوريد دارد. شواهد زيادي وجود دارد كه مصرف غذاهاي نامطلوب، بدن را به سوي هيجانها و عواطف منفي سوق ميدهد. اگر غذايي كه ميخوريد سبب شود تا سطح قند خون شما يكباره بالا برود يا آدرنالين يكباره به طور ناگهاني در شما زياد شود يا غذايي بخوريد كه به آن حساسيت داريد، احتمال دارد كه دچار بيثباتي عاطفي و احساس شويد. يك رژيم غذايي را انتخاب كنيد كه از افزايش هيدراتهاي كربن و قندها جلوگيري كند. بدن انسان به طور طبيعي، موارد انتقالدهنده عصبي مشخص توليد ميكند كه يكي از آثار آنها اين است كه كمك ميكنند تا احساس خوشايندي داشته باشيد.
ازجمله اين مواد، مادهاي به نام سروتونين است كه باعث آرامش و خونسردي ميشود و شما را خوشبين ميكند. براي به دست آوردن سروتونين، غذاهايي بخوريد كه از نظر هيدراتهاي كربن تصفيه نشده غني باشند مانند غلات، ماكاروني، برنج و سبزيهاي نشاستهدار، همچنين مصرف غذاهايي كه سرشار از اسيدهاي آمينه باشند، مانند مرغ، ماهي، گوشت (گوسفند يا گوساله)، آجيل، حبوبات و بنشن و مصرف غذاهايي كه داراي انواع مختلف ويتامين B، كلسيم، اسيد فوليك، آهن، منيزيم و چربي امگا 3 هستند.
به ياد داشته باشيد ايجاد تندرستي كه تاثير زيادي بر مثبتانديشي دارد، با غذايي كه هر روز ميخوريد ارتباط دارد. غذايي كه ميخوريد، قسمتي از وجود شما ميشود و به جسمتان سوخت ميرساند. هر چه وارد بدن شما شود جذب خواهد شد و بدن، نهايت تلاش خود را براي استفاده درست از آن به كار ميگيرد. البته فرقي نميكند كه آن چيز خوب باشد يا بد.
وقتي غذا ميخوريد در حقيقت تمامي انرژي موجود در زنجيره توليد و فرآوري غذا را جذب ميكنيد. غذايي كه بيش از حد فرآوري شده باشد شايد براي سلامت شما مضر باشد، هر چه زنجيره توليد غذا سادهتر و غذا سالمتر باشد، فايده بيشتري براي بدنتان دارد.
واژهها و عبارات مثبت را انتخاب كنيد و به كار ببريد
زبان نهتنها نشانه رفتار است، بلكه بر آن تاثير هم ميگذارد. بنابراين براي مثبت زندگي كردن، واژهها و كلمات مثبتي را انتخاب كنيد و به كار ببريد. عبارات و جملات مثبت، جملاتي هستند كه براي ارتقاي مثبتنگري نسبت به خود و تشويق و افزايش روحيه طراحي ميشود.
لازم است اين جملهها پيدرپي تكرار شود تا به اين وسيله در چارچوب ذهني شخص جاي گيرد. جملاتي مانند «من ميتوانم» يا «ديگران مرا دوست دارند» موجب ميشوند تا باورهاي مثبت بر بخش نيمههشيار ذهن شما حك شوند و نقش ببندند.
اين كار ميتواند به شما كمك كند تا به هدف خود برسيد. ساختن عبارتهاي مثبت، كار دشواري نيست، فقط سعي كنيد از جملات منفي پرهيز كنيد و از فعل زمان حال استفاده كنيد تا بخش ناهشيار ذهنتان بفهمد كه شما همين الان قصد انجام آن كار را داريد و ميخواهيد دست به كار شويد. پس از ساختن جمله تاييدي، آن را با انرژي در فواصل زماني منظم تكرار كنيد تا اثر خودش را بگذارد.
چند توصيه
براي تقويت نگاه مثبت به ديگران، انجام دادن اين موارد توصيه ميشود:
هر كس را همان گونه كه هست بپذيريد چراكه اين تصور كه همه انسانها، همان گونه كه ما ميخواهيم بايد خوب باشند و هيچ عيب و ايرادي نداشته باشند، تصويري غيرواقعي است.
با مثبتنگري و اعتماد به ديگران، در آنها انگيزش كافي ايجاد كنيد و آنان را تحت تاثير قرار دهيد.
هيچ گاه از هيچ گفتهاي، فورا نتيجهگيري نكنيد، بلكه اول همه شنيدههاي خود را خوب بررسي كنيد چراكه هميشه نميتوان ظاهر امر را پايه قضاوت قرار داد.
وقتي ميخواهيد اظهارنظر منفي كنيد، آن را به نحوي ارائه دهيد كه به تغيير رفتار فرد منجر شود. در ارتباط با ديگران هيچ گاه بيطرف نباشيد، يعني نسبت به اطرافيان خود بيتوجهي نكنيد، سعي كنيد آنچه انجام ميدهند را به طريق مثبت مورد توجه قرار دهيد پنج شنبه 29 فروردين 1391برچسب:, :: 1:12 :: نويسنده : عبدولله
دوست داشتن، چگونه سلامت شما را تضمين ميكند؟
دكتر جوليان هولت ـ لون استاد دانشگاه بريگم يانگ در آمريكا در اين مطالعه خاطرنشان كرد: روابط ما با ديگران به ما كمك ميكند كه با استرس مقابله كنيم، بنابراين اگر كسي را در زندگي داشته باشيم كه بتوانيم براي حمايت احساسي يا مشورت از او كمك بخواهيم ميتوانيم بر احساسات و عوارض منفي ناشي از استرس مقابله كنيم.
روزنامه واشنگتن پست به نقل از دكتر هولت ـ لون استاد نوشت: طبق نتايج اين مطالعه زوجهاي شاد كه از زندگي مشترك خود رضايت دارند، فشار خونشان از افراد مجرد، پايينتر است. اما از طرف ديگر فشار خون زوجهاي ناراضي از زندگي مشترك، اغلب از هر دو گروه فوق بيشتر است. بنابراين خطر تنهايي خيلي كمتر از عشق و ازدواج دردسر ساز است، اما عشق عميق و رضايت بخش تضميني براي سلامت هر دو طرف است.
زوجهاي عاشق همديگر را به انجام رفتارهاي سالم و مفيد مثل ورزش كردن، تشويق ميكنند و يكديگر را از عادات ناسالم مثل سيگار و الكل باز ميدارند. سه شنبه 29 فروردين 1391برچسب:با خوردن این سبزی آرامش پیدا کنید, :: 1:11 :: نويسنده : عبدولله
فان پاتوق
این گیاه و روغن طبیعی آن علاوه بر دارا بودن طعم و بوی خوش، خاصیت دارویی زیادی دارد که در این مطلب به نقل از «هلث مد» به آن اشاره شده است. شوید، خاصیت آرام بخش دارد فلاوانوئید و ویتامینB کمپلکس موجود در آن به طور طبیعی ترشح برخی آنزیم ها و هورمون ها را فعال می کند که این امر تاثیر آرام بخشی و خواب آور دارد.
سه شنبه 29 فروردين 1391برچسب:شما با کلام خود میتوانید روند حوادث را تغییر دهید,, :: 1:10 :: نويسنده : عبدولله
فان پاتوق
شما با کلام خود میتوانید روند حوادث را تغییر دهید. آیا هیچوقت به این موضوع فکر کردهاید که ارادهٔ شما، تولید کننده افکارتان است نه اتفاقات روزمره. افکار و تصاویر ذهنی خود را کنترل کنید و اراده خود را بر آنها تحمیل کنید. هرگز اجازه ندهید فردی یا موضوعی افکار شما را دستخوش نوسان کند یا تصویر ذهنی نامطلوبی برای شما بسازد. بهجای تصاویر درهم و منفی، تصاویری زیبا از ذهنتان بسازید آنگاه خواهید دید که ذهن شما چه پیشگوی قابلی است. آینده را تصاویر ذهنی انسان میسازد وقتی به چیزی فکر میکنید، در واقع برایش کارت دعوت میفرستید. آیا هرگز برایتان پیش آمده که به دوستی که مدتها از او بیخبر بودهاید فکر کنید و او ناگهان پس از سالها، به شما تلفن بزند؟ آیا میدانید این اتفاق چگونه رخ میدهد؟ فکر شما امواجی تولید میکند که باعث جذب ذهن و فکر دوست شما میشود و او با شما تماس میگیرد. در مورد آینده نیز همین قانون صدق میکند. وقتی شما شرایطی را برای آینده در نظر میگیرید و به آن فکر میکنید امکان وقوع آن را به طرز چشمگیری قطعی میکنید.
تصاویر ذهنی شما، بهسوی شما باز میگردند.
زندگی مانند آینهای است که همیشه تصویر ذهن خودتان را منعکس میکند. افراد مثبت، مهربان، شاد و باگذشت، دنیا را مانند خودشان شاد و دلنشین میبینند و افراد منفی، غمگین، ناراضی و کینهجو تصاویر سخت و تاریکی در آن خواهند دید.
همیشه انتظار بهترین رویدادها را داشته باشید
امیدوار باشید ( امید، همان ایمان است ) امید یکی از زیباترین وجوه ذهن شماست و ناامیدی بدترین جنبه آن است. هنگامیکه از رویدادی ناامید میشوید در واقع درهای ارتباط خود را با خداوند میبندید، در حالیکه وقتی به آینده امیدوارید و دعا میکنید، رحمت خداوند را بهسوی خود میکشید.
اگر میخواهید در این آینه کروی، آنچه بهسویتان میآید زیبا و شادی بخش باشد، همانطور بیندیشید
اگر انتظارات منفی و بدبینانه داشته باشید به طرف بدبختی و اتفاقات نامطلوب خواهید رفت ولی اگر انتظار بهترینها را داشته باشید و ذهن خود را مملو از تصاویر و اتفاقات مثبت و زیبا از آینده نمائید برای شما همان اتفاق مثبت رخ خواهد داد.
ناامیدی دیواری است محکم، که پشت آن یک پرتگاه است
امید جادهای است روشن که به مقصود نهایی، منتهی میشود.
دربارهٔ آینده صحبت کنید. سعی کنید در استفاده از کلمات، آنهائی را انتخاب کنید که در آن علامتی از تحقق آرزوهای شما وجود داشته باشد. سعی کنید قالبهای فکری نادرست کلمات منفی را درون خود ویران کنید و هنگام سخن گفتن از قدرت نفوذ کلام خود، نهایت بهره را ببرید. با کلمات امیدوار کننده، در خود شور و شوق ایجاد کنید. شما هم حتماً در اطراف خود به افرادی برخورد کردهاید که معروف به منفیبافی هستند؟ آیا هرگز دقت کردهاید که همین افراد تا چه میزان ( نسبت به دیگران ) بیشتر دچار بد شانسی و بد بیاری میشوند؟ فکر میکنید علت چیست؟ مسلماً علت این امر، منفیبافی درونی خود آنهاست. در گذشته وقتی قصد انجام کاری را داشتند میگفتند: نفوس بد نزنید یا نفوس خوب بزنید. این اصطلاح نیر دقیقاً به همین اصل باز میگردد که شما با کلام خود میتوانید روند حوادث را تغییر دهید.
پنج شنبه 29 فروردين 1391برچسب:, :: 1:10 :: نويسنده : عبدولله
سید مرتضی صفوی اظهار داشت: 45 تا 50 درصد از ترکیبات بدن را آب تشکیل میدهد همچنین سوخت و ساز و فعل و انفعالات بدن به وسیله آب انجام میگیرد.
وی گفت: دفع سموم از بدن بسیار اهمیت دارد و مصرف 8 تا 12 لیوان آب در روز، سموم را از بدن خارج میکند همچنین کم آبی خطر مرگ را برای افراد به دنبال دارد.
این متخصص تغذیه افزود: اگر آب به اندازه کافی مصرف نشود، تنظیم واکنشهای بدن بهم میخورد و سوخت و ساز و سمزدایی به خوبی انجام نمیگیرد.
صفوی بیان داشت: مصرف روزانه میوه و سبزی و مایعاتی مانند آب، دوغ و آبمیوه میتواند آب بدن را تأمین کند. همچنین 90 درصد از مواد تشکیل دهنده برخی از سبزیها مانند کاهو، آب است که مصرف آن همزمان با غذا میتواند آب بدن را تأمین کند.
وی ادامه داد: میوههای آبدار مانند هندوانه و خربزه نیز در تأمین آب بدن بسیار اهمیت دارد؛ هر سهم میوه به اندازه یک پرتقال درشت است و هر سهم سبزی به اندازه یک لیوان سبزیهای خردشده است.
این متخصص تغذیه اظهار داشت: آب در روح و روان انسان تأثیرگذار است و افرادی که آب کمتری مصرف میکنند، عصبیتر هستند و استرس آنها نیز بیشتر است اما افرادی که به میزان کافی آب مصرف میکنند، در مواقع اضطرار میتوانند بهتر عمل کنند و استرس آنها کاهش پیدا میکند. پنج شنبه 29 فروردين 1391برچسب:, :: 1:10 :: نويسنده : عبدولله
تاثیرات ذکر کلمه الله
این پژوهشگر غیرمسلمان هلند طی گفتگویی در این باره گفت: پس از انجام تحقیقاتی سه ساله که بر روی تعداد زیادی مسلمان که قرآن میخوانند و یا کلمه "الله" را می شنوند، به این نتیجه رسیدم که ذکر کلمه جلاله «الله» و تکرار آن و حتی شنیدن آن، موجب آرامش روحی میشود و استرس و نگرانی را از بدن انسان دور میکند و نیز به تنفس انسان نظم و ترتیب میدهد.
وی در ادامه افزود: بسیاری از این مسلمان که روی آنان تحقیق میکردم از بیماریهای مختلف روحی و روانی رنج میبردند. من حتی در تحقیقاتم از افراد غیرمسلمان نیز استفاده کرده و آنان را مجبور به خواندن قرآن و گفتن ذکر «الله» کردم و نتیجه باز هم همان بود. خودم نیز از این نتیجه به شدت غافلگیر شدم، زیرا تأثیر آن بر روی افراد افسرده، ناامید و نگران، تأثیری چشمگیر و عجیب بود.
این پژوهشگر هلندی همچنین گفت: از نظر پزشکی برایم ثابت شد که حرف الف که کلمه «الله» با آن شروع میشود، از بخش بالایی سینه انسان خارج شده و باعث تنظیم تنفس میشود، به ویژه اگر تکرار شود و این تنظیم تنفس به انسان آرامش روحی میدهد. حرف لام که حرف دوم «الله» است نیز باعث برخورد سطح زبان با سطح فوقانی دهان میشود. تکرار شدن این حرکت که در کلمه «الله» تشدید دارد نیز در تنظیم و ترتیب تنفس تأثیرگذار است. اما حرف هاء حرکتی به ریه میدهد و بر دستگاه تنفسی و در نتیجه قلب تأثیر بسیار خوبی دارد و موجب تنظیم ضربان قلب میشود.
به راستی که قرآن کریم در آیهای کریمه میفرماید: «الذين آمنوا وتطمئن قلوبهم بذكر الله ألا بذكر الله تطمئن القلوب». پنج شنبه 29 فروردين 1391برچسب:, :: 1:8 :: نويسنده : عبدولله
محققان معتقدند خندیدن بهتر از هر درمانی میتواند بیماران را در مسیر بهبودی قرار دهد. در هنگام خندیدن خون در تمام بدن به جریان درمیآید. دانشمندان با انجام 5 سال مطالعه مداوم متوجه شدند خندیدن میتواند باعث تحریک دیافراگم بدن شود که نقش بسیار مهمی در جریان خون در رگهای بدن دارد. تمام این بیماران دچار جراحتهایی روی بدن خود بودند و این تحقیقات نشان داد سرعت بهبود جراحت در افرادی که به طور مرتب میخندند و روحیه شادتری دارند سریعتر است. در مقابل استفاده از روشهای پرهزینه مانند درمانهای فراصوت تاثیر بسیار کمی در بهبودی بیماران دارد و حتی در بعضی موارد کاملا بیفایده است. این مطالعات همچنین نشان داد آسایشگاههای سنتی نقش موثرتری در معالجه بیماران دارند، چرا که ارتباطات انسانی در این مراکز سبب میشود انسانها روحیه بهتری داشته و موقعیتهای بیشتری برای خندیدن داشته باشند. پیام کلی این تحقیقات که در نشریه پزشکی بریتانیا به چاپ رسید این بود که در بسیاری مواقع که فناوریهای نوین نمیتوانند به درمان بیماران کمک کند خندیدن بهترین روش برای درمان بیماران و افزایش سرعت بهبودی زخم در آنهاست. پروفسور آندریا نلسون در این باره گفت: دلیل اصلی این موضوع این است که با خندیدن دیافراگم به حرکت واداشته میشود و برای لحظهای کوتاه خون را در سراسر بدن به جریان درمیآورد. مطالعات قبلی هم نشان داده بود خنیدیدن میتوان سرعت درمان بیماریهای قلبی را افزایش دهد. این مطالعات در دانشگاه لوما لیندا روی زنان و مردانی انجام شده بود که داروهایی برای بیماریهایی مانند دیابت، فشار خون بالا و کلسترول بالا مصرف میکردند. این در حالی است که برخی از بیماران هر ماه صدها دلار صرف درمانهایی میکنند که هیچ تاثیری در بهبودی آنها ندارد. افرادی که در این تحقیقات شرکت داشتند هر روز به مدت 30 دقیقه فیلمهای کمدی تماشا میکردند و محققان متوجه شدند بعد از این کار سطح هورمون استرس به پائینترین حد ممکن میرسد. این مطلب را در سایت خود درج کنیدپيوندها
|
|||
![]() |